roruenLogin
Ad
ITA
FusionWorks
Ultimul
Comentariu

Buna ziua. Întâmplător am dat peste forumul dat și m-au copleșit emoții! Am vrut să încep s...

Ministerul Educației(+373 22) 23-46-09Site-ul oficial

Liceul Teoretic "Constantin Negruzzi"

Loading...
Încarcă

Tipuri posibile de extensii: jpg, png, bmp, gif. Mărimea maximă - 10MB.

Informația generală

Numărul de etaje ale blocului de studii: 4
Anul construcţiei: 1989
Numar de elevi: 1073


Rating

5.9

Calificarea profesorilor
Nota Dumneavoastră: -
( 7.00 / 3.00)
Curățenie
Nota Dumneavoastră: -
( 5.50 / 2.00)
Dotare cu chipamente științifice
Nota Dumneavoastră: -
( 5.50 / 2.00)
Alimentație
Nota Dumneavoastră: -
( 5.50 / 2.00)
Atmosferă
Nota Dumneavoastră: -
( 5.50 / 2.00)

Limba de instruire

 • Româna

Comunicații

 • Apeduct
 • Canalizare
 • Termoficarea

Statistica

 • Suprafaţa totală: 1500 m.p.
 • Sala de festivităţi: 200 locuri
 • Cantina: 200 locuri
 • Tabla scolara: 62
 • Capacitatea dupa proiect: 1266 locuri
 • Suprafaţa utilă: 7980 m.p.
 • Numărul salilor de clasa: 53
 • Banci: 1200
 • Sala de sport: 678.3 m.p.
 • Teren sportiv: 4050 m.p.
 • Numărul de locuri în sala de lectură: 20 locuri
 • Dulapuri: 444
 • Scaune: 1461

Infrastructura

 • Ateliere băieţi: 30 locuri
 • Punct medical
 • Ateliere fete: 20 locuri
 • Bibliotecă

Etnie

 • Ruşi: 7 (<1%)
 • Romi: 1 (<1%)
 • Ucraineni: 8 (<1%)
 • Găgăuzi: 1 (<1%)
 • Alte etnii: 3 (<1%)
 • Moldoveni: 1053 (98%)
Contacte
Adresa: 2597 De L

Telefon: Nu sunt date

Email: adalberto.rushing@gmail.com

Moldova sec.Ciocana mun. Chişinău
Editare  

Finanțare
47.048838 28.886147
Nu sunt date

Lili

7 Anii în urmă

In aceasta scoala se sting taxe ilegale. Copiii sunt obligati sa achite lunar iar cine se opune este nevoit de diriginta sa achite.

Natasa

7 Anii în urmă

In clasa a 8 diriginta Gilca Aneta mereu impune copii sa achite.Ea sparie copiii prin aceea ca nu vor trece de clasa a 9 daca nu achita.

Cat

7 Anii în urmă

De ce nu va adresati nicaieri? Este serviciu anticoruptie! Scrieti cerere!

Ina

7 Anii în urmă

E o scoala rea cu copii care sunt inculti si vorbesc prostii. In nici un caz nu inscrieti copiii in aceasta scoala.

Cati

6 Anii în urmă

Este o scoala foarte buna..Stiu eu mai bn doar invat in scoala asta )

SILVI

6 Anii în urmă

Da poate ca ieste un liceu bun atîta timp cit sunt profesori buni şi calificaţi, dar din momentul cînd apar tineri specialişti, cu studiile finisate nu ştiu cînd şi nu ştiu cum să ştiţi că e catastrofa! Avînd copil în aceasta şcoala sunt profund dezamăgită.Noul specialist care a fost angajat anul acesta lasă de dorit,vocabularul îi ieste la genunchiul broaştei, şi comportamentul la fel şi multe altele... Nu ieste stimulata creativitatea şi imaginatia copiilor,nu sunt valorificate mesajele,informaţiile, trăirile, gîndurile elevilor,nu sunt dezvoltate abilitaţile de comunicare ale acestora. Mult stimată directoare ma atrageţi atenţia la micile detalii ale supuşilor dumneavoastră căci lasă de dorit.

EU

6 Anii în urmă

Va rog frumos fiti obiectivi, nu e vina noastra ( a elevilor ) ca profesorii nu sint bine calificati, ca exista atita coruptie etc... Sunt si in acest liceu elevi eruditi, dar eu de exemplu, eleva in acest liceu nu-mi voi da copii aici !

alins

6 Anii în urmă

scoAla este foarte supera

anonim

6 Anii în urmă

draga natasa,nu stiu cine esti,dar nu inteleg din ce motiv spui asa prostii!daca esti convinsa de faptul ca diriginta colecteaza bani ilegal, de ce nu ai veni la scoala sa te vedem si noi ce fel de persoana esti!invat in acest liceu si nu am auzit nici nu am vazut astfel de lucruri,ca diriginta noastra sa colecteze bani!P.S.cu siguranta esti un elev/eleva care nu cunoaste nimic si vrei sa ne strici reputatia liceului!!!

Veaceslav

6 Anii în urmă

Baiatul meu a finisat clasa IV-a, acum trebui sa-i caut o scoala care inmatriculeaza copii din clasa 5-a. Locuesc linga acest liceu dar si eu am auzit ca lasa de dorit acest liceu si inca se mai zvoneste ca toti raii de la liceul Berezovschi sunt primiti in acest liceu. Vreau sa aflu totusi face sa-mi dau copilul la acest liceu sau nu ? Care este nivelul de intelectualitate mediu al copiilor, atirnarea la invatatura este serioasa sau nu ? Va rog numai sa fiti obiectivi, sa nu -l ponegriti fara motiv sau ceva de felul dat.

Nikoleta

5 Anii în urmă

Aceasta scoala este foarte buna ,si cei care vorbesc prostii sa va uitati la scala voastra .

radu condeescu

5 Anii în urmă

parerea mea despre profesoara comei monica specialitaea istorie nu corespunde cerintelor liceului.

Simona

3 Anii în urmă

Doar elevii cei rai vorbesc de rau institutia C.Negruzzi ...clar lucru ca parinii nu vor recunoaste ca copii lor sunt nazbitiosi...primul copil frecventeza acest liceu,si al doilea la fel il voi duce la acest liceu fiindca e un liceu BUN cu o conducere foarte buna si profesori bine instruiti,care se dedica intru tot copiilor...in deosebi invatatorii claselor primare care petrec copiii acasa si ei stau pina tirziu verificind caiete si pregatind ceva captivant picilor pentru urmatoarea zi

Ela Mihaela

3 Anii în urmă

Cei care posteaza mesaje ca Liceul Negruzzi lasa de dorit sunt niste derbedei, care au fost exmatriculati de buni ce erau. Elevii participa la toate concursurile din municipiu si chiar in Romania au fost si s-au intors cu multe diplome.

Elena

3 Anii în urmă

Buna ziua tuturor.Am absolvit scoala aceasta in anul 2007 in prezent sigur ca multe sau schimbat insa as vrea sa mentionez ca in aceasta scoala sunt foarte multi profesionisti prima mea invatatoare a fost doamna Ala Ganga o doamna extraordinara si un Profesionist cu litera mare.Am sa enumer cativa dintre profesorii mei preferati de acolo d-na Micusa Neli profesoara de biologie un om si pedagog extraordinar,d-na Ala profesoare de matematica care din pacate a plecat din scoala de la ea am indragit arta cifrelor,aceeasi d-na Aneta pe care ati ponegrito,d-ul Lupusor profesorul de chimie eu spre exemplu nu am mai vazut asa om sa stie radpunsul la orice intrebare care apropo activeaza si acum,nu e vina scolii ca salariile celor ce activeaza in invatamint sunt atit de mici si profesorii aleg sa activeze in scoli private sau sa plece in strainatate asa cum sa intimplat de altfel cu multi dintre profesorii mei de atunci,ei au tot dreptul la fel ca si noi sa alegem un trai mai decent.Pentru ceea ce sunt,ce am ajuns si pentru cunostintele mele ad dori sa le multumesc invatatorilor din scoala medie nr.70 ma inchin voua scumpi invatatori.

dina

3 Anii în urmă

Este adevarat ca cindva erau profesori bravi dar acum nu a mai ramas nimic banii i-au schimbat pe toti si se i-a mita pentru examene dar cine nu achita nu trec examenul si nu au frica de coruptie banii care se string si in fondul scolii nu sintem obligati sa-i platim ca nu avem nici o dovada ca este oficial nu achitam in banca cum fac alte liceuri si la fel cei legat de disciplina nici asta nu este ca se intimpla lucruri grave sub nasul administratiei cu 20 ani in urma directorul era intradevar foarte bravo si de asta depinde fata liceului

Me

2 Anii în urmă

Voi spuneti ca elevii din acesta scoala spun prostii etc. insa nu sunt ei vinovati ci parintii ca nu se uita ce fac copii lor! Dar scoala este foarte buna si cu invatatori buni))

Valentin

1 Anii în urmă

Copilul meu frecventeza aceasta institutie si pot sa spun ca e scoala medie ,copii nazbatiosi sunt oriunde , profesorii sunt onesti si isi cunosc meseria(cu unele exceptii). Multumiri administratiei liceului

Eugen

1 Anii în urmă

Copilu meu a fregventat această instituție dar după clasa 1 am hotărât să caut alt liceu deoarece la C. Negruzzi nu este invățătură!!! Profesoarea noastră permanent intârzia la prima lecție şi Des lipsea cu totul de la ore copii fiind singur. Temele pentru acasă necontrolate lucru in clasă nefăcut. Bani strinşi cu presiunea comitetului părintesc care se cheltuiau in direcție necunoscută..... Dacă doriți ca picui vostru să facă carte evitați acest liceu!!!!!

Denis

1 Anii în urmă

Pareri greșite despre acest liceu.Cum poți spune că nu se face carte,dacă și ai mei doi copii au învățat în acestă instituție și au avut învățători excelenți.

CG

1 Anii în urmă

dragi părinti copiii nostri nu ne povestesc multe ce se intimpla in acea scoala, dar stiu cu siguranta ca sunt numiti "OI",reese ca trimitem copiii la stîna , nu la scoala ca sa faca carte.Liceul e plin de neajunsuri si profesori care nu le este locul printre copii...

sapnanegi

11 luni în urmă

Amazing blog. thanks for sharing this useful post.

madhuridesai

11 luni în urmă

Welcome Bangalore version escort lady Saba Blogs she is pretty call girls in Bangalore splendor call for is developing daily. click here

Tripuck

5 luni în urmă

Nice info. Thnaks https://www.tripuck.com

Angelica

3 luni în urmă

In scoala aceasta dacă un profesori din clasele liceale a pus ochi pe tine pîna la sfirsitul anului se va comporta rău. Uni profesori ne pun filmulețe sa ne uitam si singuri stau in telefoane si se joaca

Tatiana

3 luni în urmă

Vreau cu o deosebita placere sa vorbesc despre prima noastra invatatoare care ne-a instruit si invatat 2 copii,d-na Ginga Ala. O d-na cu suflet mare si o pregatire excelenta. O iubesc copiii,o stimeaza parintii. Va recomand sa mergeti la d-ei. Acum cel mai mare copil e in Danemarca,cel mai mic in Romania si-mi spun mereu ca au avut o baza buna,o invatatoare extraordinara. Sanatate multa ii dorim si multi copii educati.

Putra Adimas

2 luni în urmă

I would like to thanks for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing abilities has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it. Situs Bandarq Online

Nu sunt date
No news